Erzieherin – odgajatelj za rad u dnevnom centru na puno radno vrijeme.

Read Time2 Minutes, 33 Seconds

Dnevni centar Rheingauer Straße nudi 100 mjesta za čuvanje djece u pet grupa za djecu u dobi od 3 godine do početka škole s ponudom za njegu djece od ponedjeljka do petka od 7:00 do 17:00. Djeca s integracijom također se brinu ako je potrebno.

U srcu Bauschheima, četvrti sa oko 6.500 stanovnika, male trgovine i poljoprivredne tvrtke lako su dostupne pješice. Redoviti smo gosti u voćarskoj i vrtlarskoj udruzi kako bismo iz prve ruke iskusili kako krupni plodovi sazrivaju iz malog cvijeta iz kojeg se pred našim očima cijede ukusni sokovi. Osnovna škola i jaslice u neposrednoj su blizini našeg objekta.

Sportska dvorana lokalnog sportskog kluba nalazi se u neposrednoj blizini objekta i može nas koristiti za sport i igre, što je sjajna stvar, posebno u kišnim danima.

Društveni prostor, u kojem naša djeca odrastaju, također je dio našeg svakodnevnog i važnog rada. Trenutno smo u konceptualnom previranju zajedno s djecom i roditeljima.

Sigurnost djece je fokus naše pozornosti, oni nam pokazuju što je važno i što diktira vaš individualni obrazovni plan.

Područje odgovornosti uglavnom uključuje: obrazovno vodstvo grupe, integracija djece s poteškoćama, interkulturalni obrazovni rad, podrška i zastupanje upravljanja objektom, projektiranje obrazovnih procesa, saradnja s roditeljima i izgradnja obrazovnog partnerstva. Zatim saradnja s drugim obrazovnim i socijalnim institucijama.

Mi Vam nudimo:
položaj nakon E.-Gr. S15 TVöD, naknada se temelji na tarifnim odredbama prema stvarnoj popunjenosti dnevnog centra, 20 djece u grupi od 3. godine života. Mogućnost obuke i dokvalifikacije, edukativne savjete, prijateljski i kvalificiran tim. Pomoć u pronalaženju smještaja, uobičajena socijalna davanja u javnoj službi.

Da bi konkurisali za datu poziciju morate:
– imati stručnu spremu kao odgajatelj ili socijalni pedagog u skladu s odjeljkom 25b (1) Hessijskog kodeksa za skrb o djeci i mladima
– imati relevantno i profesionalno iskustvo rada u dnevnim centrima
– imati pedagoško i psihološko znanje iz područja obrazovanja, skrbi i odgoja djece, posebno u vezi s hesenskim planom obrazovanja i odgoj, biti spremni nazajednički rad
– imati znanje o administrativnim zadacima i proračunu, kao i odgovarajuće znanje rada na računaru
– trebate posjedovati spremnost na rad u timu kao i na samostalan rad
– trebate biti kreativni u svom poslu, pouzdani su i odgovorni
spremni su raditi inkluzivno i s djecom s posebnim potrebama

Zabavite se radeći s djecom i prihvaćajući njihovu individualnost, podržavajući ih i integrirajući ih u svakodnevni rad.


Grad Rüsselsheim am Main pridružio se “Povezi raznolikosti” i na uvažavan i nepristran način podržava sve zaposlenike svojim raznolikim vještinama i talentima.

Sve prijave – bez obzira na spol, nacionalnost, kulturno i socijalno podrijetlo, vjeru i uvjerenja, invaliditet, dob kao i seksualnu orijentaciju i identitet – su dobrodošle. Teško osobe s invaliditetom uzimaju se u obzir u skladu s odredbama SGB IX i sporazumom o integraciji tvrtke.


Pitanja i pitanja o vrtićima za određenu temu:
Gospođo Schnittler
06142-83-2044

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *