Prodavač na voću i povrću. Puno radno vrijeme, mjesto rada – Minhen.

Read Time1 Minute, 46 Seconds

Sve što očekujemo od vaas:
Da li volite kad se vaši gosti osjećaju ugodno? Uvijek im posvećujete pažnju? S lakoćom možete našim kupcima pružiti dobar osjećaj dobrodošlice u vašoj REWE trgovini svaki dan:Imate osjećaj za mjere koje inspiriraju kupce za vašu robu i motiviraju ih da kupuju. Naše kupce uvjerite kompetentnim savjetima i uljudnom uslugom. Odgovorni ste za ispravno označavanje cijena i održavanje raspona proizvoda.

Što nas uvjerava:

Vaše komercijalno obrazovanje, po mogućnosti u sektoru trgovine na malo hranom. Vaše dobro osnovno poznavanje robe i visoka svjesnost svježine i kvalitete. Vaše oduševljenje trgovanjem i uživanje u radu s ljudima. Vaša naglašena orijentacija prema kupcu i komunikacijske vještine, vaš timski duh i osjećaj odgovornosti. Vaša spremnost za učenje novih stvari.

Što nudimo:

Kao siguran poslodavac, radnike podržavamo s mnogim perspektivama i fleksibilnim ponudama u svim fazama života. S nama možete brzo preuzeti odgovornost i pomoći u oblikovanju sektora trgovine na malo hranom. Otkrijte svoje prednosti:

Strukturirano upoznavanje i dobro koordiniran tim u kojem je na prvom mjestu osobna predanost i uzajamna korisnost. Različit i odgovoran zadatak u izravnom kontaktu s kupcima. Pojedinačne mogućnosti karijere kroz naše interne programe razvoja. Više od vaše plaće – uz popust REWE-ovog zaposlenika od 5% pri svakoj kupnji. Atraktivne ponude za starosno osiguranje u mirovinskom fondu REWE Grupe. Usklađivanje poslovnog, obiteljskog i privatnog života kroz obiteljsku kadrovsku politiku. Atraktivna naknada i pravo na godišnji odmor prema tarifi. Neoporeziva posebna plaćanja kao što su blagdani i božićnice.

Za više informacija posjetite našu web stranicu na www.rewe.de/karriere.

Radujemo se vašoj prijavi. Molimo koristite naš internetski obrazac kako bi vaša prijava došla do prave osobe za kontakt u našem regrutnom centru. Nažalost, ne možemo vratiti dokumente sa prijavom na papir. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom pozicijom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na 0221 149-7110.

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *