VUČIĆ MU REKAO DA LAŽE, A SADA JE MLADIĆ OBJAVIO DOKAZ: Evo kako je umro NJEGOV OTAC, SAD JE SVE JASNO!

Mladić koji je postao simbol beogradskih prosvjeda nakon što je sinoć u programu N1 rekao da prosvjeduje zbog oca koji je nedavno preminuo odgovorio je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji ga je danas optužio da laže.

Riječ je o Petru Đuriću, sinu srpskog umjetnika Ljubiše Đurića, koji je, odgovarajući na pitanje reporterke zašto ne odustaje od prosvjeda, rekao da je tu zbog oca koji je preminuo u zemunskoj bolnici od korone jer nije bilo respiratora.

“Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro, a nije bilo respiratora, ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio nedavno. Ovo je za tebe, ćale! Znam da bi bio ponosan na mene”, ispričao je mladić u dahu novinarki N1.

No dok je u dijelu javnosti Đurić postao simbol prosvjeda, srpski predsjednik Aleksandar Vučić ga je na današnjoj presici žestoko napao, tvrdeći da je lagao o smrti oca. Vučić se ni tu nije zaustavio pa je izvlačio stvari iz Đurićeve prošlosti kako bi ga kompromitirao. 

“Želim ukazati na brojne laži. Sinoć su kao heroja predstavili čovjeka kojem je otac preminuo zbog korone, i to jer nije bilo respiratora. Riječ je o notornoj laži, o takvoj notornoj laži da je to jezivo. Liječnici su koristili invazivne i neinvazivne metode, radili sve što je potrebno, borili se do zadnje sekunde. Nikada nam nije nedostajao nijedan respirator”, rekao je Vučić.

"Pinokio porastao ti je nos."Predsednik, bezočno laže po onoj narodnoj obraza nema, a guzici se ne boji, ni on, a ni…

Publiée par Petar Djuric sur Mercredi 8 juillet 2020

(index.hr)

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *