ZA MJESEC POČINJE ZADRUGA 4, OVO JE SPISAK SVIH UČESNIKA: Već potpisali ugovore, A EVO KO JE NAJVEĆA ZVIJEZDA (FOTO)

U “Zadrugu 4” ulaze najzanimljiviji učesnici treće sezone.

Spisak učesnika “Zadruge 4” kompletiran je mjesec dana pred početak tog megapopularnog rijalitija!

Najveće zvezde biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać. Producenti pregovaraju da u program uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković!

– Sigurni smo da će ovu sezonu obilježiti Kristijan, zato je on unaprijed dobio 50.000 eura za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava – priča dobro obaviješten izvor, i dodaje:

– Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od “Farme 6”, a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svjesna da će joj ona biti glavna konkurencija.

Kako saznaje “Informer”, Mijatov je juče bio na Pinku da ugovori detalje učešća. A kakva bi to bila “Zadruga” u kojoj će učestvovati biznismen a da pored njega ne bude njegova bivša djevojka Ana Korać?!

– Ana ide na sastanak sljedeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pjevačku karijeru, ali para vrti gdje burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen vjerenik David Dragojević.

Ni ova sezona “Zadruge” ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.

– Miljana je presretna što ponovo ulazi u “Zadrugu” sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić – blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada – priča izvor.

Povratnici:

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici “Zadruge 3”!

– Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković i Marko Đedović dokazali su se kao rijaliti igrači – priča izvor, i dodaje da producenti pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani:

– Njihove svađe su obilježile treću sezonu, bio bi pun pogodak da ponovo uđu u “Zadrugu”. Marko ovog puta nije pozvan, vjerujemo da će se Luna snaći bez njega!

Za rijaliti se spremaju i zvijezde “Granda” Zvezdana Stevanović i Stefan Petrović Kosmajac, kao i starleta Nina Prlja, foto-model Anja Todorović sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom…

Najveća zvijezda još pregovara

Producenti rijalitija pregovaraju i sa jednom velikom estradnom zvijezdom. Oni se nadaju da će je ubijediti da sa takmiči, jer ta pjevačica već mjesecima ne nastupa zbog pandemije koronavirusa.

(Informer.rs)

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *