Posao računovođe, Učešće u reviziji finansijskih izvještaja, Priprema financijskih izvještaja, Savjetovanje klijenata o poslovnim pitanjima. Mjesto rada Bremen.

Posao računovođe, Učešće u reviziji finansijskih izvještaja, Priprema financijskih izvještaja, Savjetovanje klijenata o poslovnim pitanjima. Mjesto rada Bremen.

Mi smo širi pravni ured poreznih računovođa i računovođa sa otprilike 60 zaposlenih i želimo poboljšati naš tim što je prije moguće.
To je ono što vas razlikuje od drugih:


Studij ekonomije
U idealnom slučaju nekoliko godina profesionalnog iskustva kao ispitni asistent u firmi za reviziju / porezno savjetovanje. Dobre komunikacijske vještine, snažan timski duh i visoka orijentacija na klijenta. Razumijevanje preduzetničkih odnosa, visok digitalni afinitet. Vlastita inicijativa i orijentacija na usluge su jasno izraženi.

Od vas se traži: Učešće u reviziji finansijskih izvještaja, Priprema financijskih izvještaja, Savjetovanje klijenata o poslovnim pitanjima, Podrška našim klijentima u implementaciji digitalnih procesa, Služi našim klijentima u ekonomskim i poreznim pitanjima.


Što vas čeka ovdje: Samostalna i odgovorna aktivnost s raznolikim rasponom zadataka. Rad u timu sa prijateljskim kolegama i direktan kontakt sa upravom. Ugodna radna atmosfera i moderno, digitalno radno mjesto u atraktivnim uredima; kod nas su standardno dva ekrana. Naknada za rad i atraktivno, fleksibilno radno vrijeme. Aktivna podrška u vašem obrazovanju i obuci za promociju vašeg razvoja. Besplatna pića, kafa, čaj i svježe voće. Zajednički događaji / proslave / izleti. Prednosti poslodavaca u sportu i ishrani. Zainteresovani? Tada se radujemo prijemu vaše prijave

Kontakt informacije: Willer / Kettenburg & Heyduck GmbH, Maria Tapken (Revizor | porez konsultant), Hutfilterstraße 2/4, 28195 Bremen, Telefon +49 421 17565-90.

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *