Direktor prodaje za regiju Frankfurt am Main. Pridružite se našem timu.

Sa više od 2 milijuna svježe kuhanih specijaliteta od kafe dnevno, Kaffee Partner je pionir u preko 70 000 kupaca u regiji DACH i tržišni lider u opremanju srednjih kompanija visokokvalitetnim, potpuno automatskim aparatima za kafu. Ovaj uspjeh podržava tim koji broji više od 570 ljudi, a u kojem svaki dan počinje s jasnim ciljem – nadahnuti naše kupce iznova i iznova.

Pridružite se timu Kaffee partnera kao menadžera prodaje (m / ž / d) B2B za regiju Frankfurt na Majni!

Učinite najbolje što radite: Oni pronalaze potencijalne kupce – o hladnim pozivima, upućivanjima i potencijalnim klijentima. Empatično i precizno određujete potrebe svog kolege. Inspirišu zainteresirane strane kroz vašu ličnost i odlične savjete. Obavljaju degustacije proizvoda i impresioniraju svojom kvalitetom. Pretvaraju potencijale u kupce.


Uvjerite nas u ličnost i sposobnosti: Uspješno ste završili obuku u komercijalnom sektoru ili stekli diplomu. Imaju strast za direktnom prodajom. Ubedljivi su i povezuju druge sa sobom. Oni su uporni, istrajni i financijski snažni. Imaju talent da suosjećaju sa drugima.


Od nas možete očekivati: Sjajna poslovna kultura. Model kompenzacije zasnovan na performansama bez top-stop. Prihod od 6 mjeseci garancije za početak rada. Atraktivni poslovni automobil koji uključuje privatnu upotrebu bez ograničenja KM. Moderna oprema (ekskluzivni demonstracijski stroj, iPad, iPhone, prodajna aplikacija itd.). Opsežna obuka u Kaffee Partner prodajnoj akademiji, kao i daljnje obrazovanje.

Nudimo vam zapošljavanje na neodređeno vrijeme.

Radujemo se što ćemo primiti vašu prijavu – molimo po vašoj željenoj plati i najranijem datumu ulaska. Vidimo se uskoro kod Kaffee partnera!

Vaš kontakt: Helena Schütte, T +49 (0) 541 75045 -160

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *