Poznata firma NEW YORKER traži radnika za posao kontrolera (M/Ž/D)

Kao uspješna mlada modna kompanija, NEW YORKER je zastupljen širom svijeta sa 1.000 filijala u više od 40 zemalja i kontinuirano raste. Sa timom od oko 18.000 zaposlenih radimo na pulsu vremena i vrednujemo prijateljski suživot. Kroz našu strast prema modi, svoju spontanost i brzinu postali smo čvrst dio modnog svijeta već više od 40 godina. Postanite dio našeg tima!

Za dodatno jačanje našeg tima tražimo jedno za naše područje u Berlinu i Minhenu: Područje kontrolora (m / š / d)

Vaš posao: Centralna poduzetnička odgovornost u pogledu komercijalno-operativnog upravljanja u svim granama područja, uzimajući u obzir sve ekonomski relevantne ključne podatke, Izravna linija za izvještavanje s financijskim direktorom (w / m / d) iz Njemačke, Bliska suradnja s timom za upravljanje područjem (HR, vizualna trgovina i upravljanje objektima)
Kontrola profitabilnosti svih grana u tom području, uključujući stvaranje i upotrebu referentnih vrijednosti


Također se od Vas očekuje: Identifikacija potencijala za optimizaciju u tokovima procesa, pokretanje odgovarajućih mjera i sudjelovanje u implementaciji. Redovno provođenje analize rezultata i kontrole rezultata s ciljem maksimiziranja profita. Transparentna i efikasna analiza proračuna.
Količinska kontrola u saradnji sa trgovačkom robom i analizom troškova prodaje i smanjenja. Obavljanje redovnih prioriteta posjeta podružnici unutar tog područja. Priprema i provođenje radionica i sastanaka za kvartalne analize.

Vaš profil: Završene poslovne studije, nekoliko godina profesionalnog i menadžerskog iskustva na uporedivoj poziciji kao poslovni kontroler (sa prodajnim iskustvom) kao i u poslovnom partnerstvu. Dobro poznavanje granskog poslovanja. Analitičko i preduzetničko razmišljanje. Privrženost modnoj industriji i smisao za razvoj na tržištu. Donošenje odluka, organizacijske vještine i sposobnost davanja prioriteta. Timski rad, kao i pouzdano, nadahnjujuće i autentično vođstvo, spremnost za putovanje.

Od vas se također očekuje poznavanje engleskog jezika.

Naša ponuda:

NEW YORKER nudi vam atraktivno radno okruženje s uzbudljivim izazovima i puno prostora za vlastite ideje. Uz zanimljive ponude i pogodnosti za zaposlenike, očekuje vas otvoren i dinamičan tim s ravnom hijerarhijom i kratkim stazama za glasanje. Jesmo li izazvali vaše interesovanje? Tada se veselimo internetskoj aplikaciji u kojoj se navode vaši najraniji mogući datum početka i očekivanja plaća.

NEW YORKER Maloprodajne usluge Germany GmbH. Kontakt: Isabell von Zepelin, www.newyorker.de/jobs

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *