Radno mjesto: Dizajner za električne pogonske sisteme u automobilskoj industriji: Prijavite se.

Odjeljenje za inženjering globalno djelujuće ARRK grupe je stručnjak za razvoj proizvoda.

Za 50 godina podržavali smo oko 1.000 zaposlenih u četiri zemlje kao vodeći razvojni partner kupcima u premium segmentu.

Sve usluge koje su neophodne kako bi se ideja napravila za serijsku proizvodnju objedinjuju se pod markom ARRK. Grupa ARRK u Europi nudi sve iz jednog izvora sa četiri odjeljenja: inženjering, prototipova, postavljanje alata, proizvodnja male količine.

Želite: pronaći savršena tehnička rješenja u okruženju e-mobilnosti orijentiranog na budućnost?; učestvovati u razvoju, izgradnji i pojedinostima električnih pogona velike snage od koncepta do serije?; konstruiraju sve relevantne komponente elektromotora i pripadajuća kućišta?; koordinirati s dobavljačima i razvojnim partnerima na tehničkom nivou?; integrirati rezultate ispitivanja?; puno naučite u uzbudljivoj razvojnoj temi?

Ukoliko imate: uspješno završenu tehničku diplomu iz područja strojarstva, automobilske inženjerstva ili sličnog studija? Iskustvo sa Catia V5? Idealno na polju razvoja električnih pogona? Sposobnost sistematskog pregleda složenih pitanja? Uživate u timskom radu, kao i visok nivo motivacije i posvećenosti? Izrazita sposobnost komunikacije i razmišljanja orijentisana na kupca? Nezavisan, samoodgovoran stil rada sa visokom ličnom inicijativom?

Mi smo: uspješna kompanija s ravnom hijerarhijom, dinamično radno okruženje i profesionalan način rada, svestran model karijere za planiranje karijere pojedinca, brojne mogućnosti stručnog i socijalnog usavršavanja, širok spektar kupaca kao i izazovan krajolik projekta, simpatične i korisne kolege

Radujemo se vašoj prijavi.

Nalazimo se: P + Z Engineering GmbH, Frankfurter prsten 160, 80807 Minhen, Njemačka

Pošaljite nam kompletne dokumente u kojima se navodi željena plata, datum početka i sljedeći referentni broj M-KMB-101 na adresu@@rrk-engineering.com

Pitanja: Telefon: +49 (0) 89/31857 – 501

www.arrk-engineering.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *