Oglas: Instalater Plin / voda / grijanje, graditelj cjevovoda, mehaničar postrojenja.

Oglas: Instalater Plin / voda / grijanje, graditelj cjevovoda, mehaničar postrojenja.

Zaštita od požara je budućnost. Firma Minimax je više od 110 godina jedan od vodećih brendova u zaštiti od požara. Minimax Viking grupa trenutno zapošljava više od 8.800 ljudi i ostvarila je godišnju prodaju od više od 1,6 milijardi eura širom svijeta. Jedna je od najvećih kompanija za zaštitu od požara na svijetu i ima vlastita istraživanja, razvojna i proizvodna postrojenja. Bilo da se radi o automobilskim postrojenjima, elektranama, logističkim centrima, uredskim i administrativnim zgradama, podatkovnim centrima ili na brodovima – Minimax nudi prilagođena rješenja, a dostupan je i nakon instalacije sustava zaštite od požara s opsežnim spektrom usluga.

Otkrijte svoju profesionalnu perspektivu u domaćem poslu modernizacije i ojačajte podružnicu u Bremenu (područje primjene Osnabrück, Melle, Bad Rothenfelde, Bramsche, Vechta, Lingen (Ems), Bremerhaven ili Cuxhaven).

Vaši zadaci:
Instalacija i puštanje u pogon sustava za gašenje vode u području modernizacije s područjem primjene u zemlji Osnabrücker, Bremerhaven ili Cuxhaven; Dokumentacija pruženih usluga i utrošenog materijala, funkcionalni test, učešće u hitnoj službi


Vaš profil: Završena obuka graditelja cjevovoda, mehaničara postrojenja specijalizirana za opskrbu inženjeringom, plinom, vodom, grijačem vodovoda ili sličnom kvalifikacijom.

Također trebate posjedovati: iskustvo u ugradnji i puštanju u rad sustava za gašenje vode, morate biti motivirani, fleksibilni i spremni na timski rad. trebate biti komunikativni i prijateljski se ophoditi prema kolegama.
Vozačka dozvola klase B

Naša ponuda:Intenzivna priprema za budući zadatak kroz interni trening. Naknada za rad i atraktivne socijalne koristi velike kompanije. Naknada za uspjeh u vezi s projektom. Saradnja u rastućoj međunarodnoj kompaniji. Radna atmosfera u suradnji, rad u čvrstom timu

Više informacija možete pronaći na stranici minimax.com. Možete nas pronaći i na facebook.com, instagram.com i na whatchado.com.

Molimo prijavite se putem naše internetske prijave na www.minimax.com/career i podnesite svoju prijavu, navodeći svoja očekivanja od plate, ID posla 18100694 i svoj najraniji mogući datum početka.

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *